Elazığ Başkan Şerifoğulları'ndan Gaziler esnafına ziyaret

Başkan Şerifoğulları'ndan Gaziler esnafına ziyaret

Paylaş
Başkan Şerifoğulları'ndan Gaziler esnafına ziyaret

Başkan Şerifoğulları'ndan Gaziler esnafına ziyaret

Erkan BAY/ ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini anımsatarak, "Her alanda gelişmiş, alt yapı ve üst yapı sorunları çözülmüş daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah şehrimiz yıllar sonra çok farklı bir noktada olacak" dedi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Şerifoğulları, sorunların çözümüyle ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, bir kestaneciyle muhabbet ederek alışveriş yaptı. Başkan Şerifoğulları'nı gören vatandaşlar da kendisiyle sohbet ederek, çalışmalarında kolaylık diledi.
Belediye yönetimi dışında mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini anımsatan Başkan Şerifoğulları, "Göreve geldiğimiz günden itibaren vadettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Hamd olsun projelerimizde çok önemli mesafeler kat ettik. İnşallah projelerimizi hayata geçirdiğimizde, Elazığ'ımız, daha yaşanabilir bir şehir haline gelecek. Tabi projelerimizi hayata geçirirken Gönül Belediyeciliğini de aksatmamaya, esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerde vatandaş memnuniyetini yakalayamazsak o hizmetin bir anlam ifade etmeyeceğini biliyoruz. Bu sebeple hayata geçireceğimiz her projeyi, her hizmeti vatandaşlarımızla istişare ederek yapıyoruz. Vatandaşlarımız bizim en büyük paydaşlarımız. Bu şehirde yaşayan bireylerle bu şehri yönetmeye, şehrimizi onlarla birlikte geliştirmeye güzelleştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı