Manavgat Başkan Sözen'den Ahmetler ve Gençler'e ziyaret

Başkan Sözen'den Ahmetler ve Gençler'e ziyaret

Paylaş
Başkan Sözen'den Ahmetler ve Gençler'e ziyaret

Başkan Sözen'den Ahmetler ve Gençler'e ziyaret

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelere yaptığı hizmet gezileri kapsamında Gençler ve Ahmetler mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şükrü Sözen'e CHP Manavgat İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Önce Gençler Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Sözen ve beraberindeki heyeti mahalle muhtarı Hüseyin Coşar ve vatandaşlar büyük bir sevgiyle karşıladı. Köy alanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sözen, mahalle halkından gelen istek ve şikayetlerle ilgili notlar aldırarak yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Şükrü Sözen çocuklarla ve kadınlarla da sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Mahalle halkı Başkan Sözen'den yol, kapalı alan ve çocuk parkı gibi isteklerde bulundu.

Başkan Sözen ardından Ahmetler Mahallesi'ne geçti. Burada da Başkan Sözen'i mahalle muhtarı Şükrü Zor ve mahalle halkı karşıladı. Ahmetler Mahallesi'ne yapılacaklarla ilgili vatandaşlarla karşılıklı görüş ve istişarelerde bulunan Başkan Sözen, köy yollarında bir gezi de gerçekleştirdi. Başkan Şükrü Sözen, mahalle ziyaretlerini ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde sürdüreceklerini dile getirdi. Ahmetler ve Gençler mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ziyaretleri dolayısıyla Başkan Sözen'e teşekkür etti.

Başkan Şükrü Sözen, "Bugün Gençler ve Ahmetler mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallelerimizin sorunları ve yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunarak güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Amacımız uzak mahallelerimize belediyemizin elini ulaştırabilmek. Kadınlarımız, çocuklarımız ve tüm insanlarımızla birebir istişarelerde bulunarak mahallelerimizdeki eksikleri yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Hizmet gezilerimizi sürdüreceğiz. İmkanlarımız ölçüsünde her yere ulaşacağız. Ziyaretlerimizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan Gençler ve Ahmetler mahallesi halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı