Manavgat Başkan Sözen'den engellilere ziyaret

Başkan Sözen'den engellilere ziyaret

Paylaş
Başkan Sözen'den engellilere ziyaret

Başkan Sözen'den engellilere ziyaret

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manavgat Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği'ne ziyarette bulundu.
Manavgat Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği Başkanı Serkan Erenoğlu ve dernek yönetimi, Atatürk Kültür Merkezi yerleşkesinde bulunan MOYED Kafe'de Başkan Şükrü Sözen'le keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Erenoğlu, Başkan Sözen'in engelleri hep birlikte aşmak için kentin birçok noktasında engellilere yönelik projelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Erenoğlu ayrıca kent içerisinde bulunan ortak kullanım alanları için yeniden düzenleme isteyerek Başkan Şükrü Sözen'e engelliler adına günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yeni isteklerini sıraladı.
Dernek yönetiminin isteklerinin yapılması için belediye ekipleri ile telefon konuşmaları gerçekleştiren Başkan Şükrü Sözen, yönetimin isteklerinin ivedilikle yerine getirilmesi talimatını verdi. Asıl engelin kalplerde ve zihinlerde olduğunu söyleyen Başkan Şükrü Sözen, engellilerin kent hayatına katılım sağlaması adına proje ve hizmetlerinde gerekli tüm çalışmalara özen gösterdiklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla derneğimize ziyarette bulunarak özel dostlarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Manavgat Belediyesi olarak, engelsiz Manavgat için hayata geçirdiğimiz bütün projelerimizin dostlarımızın rahatlıkla kullanılıyor olması da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Engeller yeter ki kalplerde ve zihinlerde olmasın. Bu vesile ile dernek başkanına ve değerli yönetimine teşekkür ediyor, sosyal yaşamdaki engelleri hep birlikte aşacağımıza ifade ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı