Manavgat Başkan Sözen'den hizmet turu

Başkan Sözen'den hizmet turu

Paylaş
Başkan Sözen'den hizmet turu

Başkan Sözen'den hizmet turu

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapımına devam edilen Barbaros Caddesi kentsel çevre düzenlemesi ve Rauf Denktaş Köprüsü çalışmalarını inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ı geleceğe taşıyan Rauf Denktaş Köprüsü ve Barbaros Caddesi'nde devam eden kentsel çevre düzenlemesi projelerini denetleyerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan Şükrü Sözen, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Yayla Mahallesi ve Emek Mahallesi'ni birbirine bağlayan Barbaros Caddesi'nde devam eden projeyi inceledi. Denetim sırasında, esnaflar ve mahalle sakinlerini de tek tek ziyaret eden Başkan Şükrü Sözen, proje hakkında detaylı bilgi verdi. Barbaros Caddesi esnafı ve mahalle sakinleri, devam eden projenin hızla ilerlediğini belirterek, yapılan hizmetlerin kente ve mahallelerine artı değer katacağını belirtti. Esnaflar, özellikle ana arter üzerinde ticari faaliyetin yoğun olduğunu ve yapılan projenin kente canlılık kazandıracağını ifade ederek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e yapılan hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

MÜZE KÖPRÜ ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent halkının sosyal yaşamına katkı sağlamak ve Manavgat Irmağı'nın eşsiz güzelliğini kentle bütünleştirmek için hayata geçirilen Rauf Denktaş Köprüsü'nün proje çalışmalarını Manavgat Belediyesi bürokratlarıyla yerinde denetledi. Projenin tamamlanmasıyla kent halkına Müze Köprü olarak hizmet verecek olan Rauf Denktaş Köprüsü ve Balık Hali yenileme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şükrü Sözen, projenin kısa sürede tamamlanacağını belirterek yerli ve yabancı ziyaretçilerin hizmetine sunulacağını söyledi.

SÖZEN: ÇALIŞMALARIMIZI HALKIMIZLA PAYLAŞIYORUZ

Manavgat Belediyesi'nin hayata geçirdiği tüm projelerin insan yaşamına değer kattığını ve kenti ileriye taşıdığını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının önceliklerine göre çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "Barbaros Caddesi ve Rauf Denktaş Köprüsü'ndeki projelerimiz hakkında inceleme çalışması gerçekleştirerek vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geldik. Manavgat Belediyesi, halkın görüşleri ve önerileri doğrultusunda projeler üretmeye devam ediyor. Şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği tüm çalışmalarımızda halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Projelerimiz kentimize ve halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı