Tunceli Başkan Tek öğrencilere iftar konuğu oldu

Başkan Tek öğrencilere iftar konuğu oldu

Paylaş
Başkan Tek öğrencilere iftar konuğu oldu

Başkan Tek öğrencilere iftar konuğu oldu

TUNCELİ, (DHA) - AK PARTİ Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, sosyal medyadan kendisini iftara davet eden Munzur Üniversitesi öğrencilerinin sofrasına konuk oldu. Gençler, "Bizi İstanbul’a gönderin, Binali Başkan için çalışalım" dedi. ‬

AK Parti İl Başkanı Fatih Tek, ‪yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sosyal medya üzerinden davet eden Munzur Üniversitesi öğrencileriyle iftar açtı. Fatih Tek, iftar sonrası gençlerle sohbet etti.

‪Ramazan ayının, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın ayı olduğunu belirten Başkan Tek, "Bizler de bu vesile ile birliğimizi pekiştiriyoruz, kutlu dava için çabalıyoruz. Gönüllere misafiriz projemiz kapsamında AK Parti Tunceli ailesi olarak her gün bir hanemizi ziyaret ediyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla parti olarak tüm mahallelerimizde eş zamanlı çalışmalar başlattık. Yönetim kurulu üyelerimiz her gün bir hanemizi ziyaret ediyor. Bugün de bizi sosyal medyadan iftar sofrasına davet eden gençlerimiz ile birlikteyiz. Sağolsunlar gençlerimiz davet etti, bizlerde il yönetimimiz ile beraber ziyaret edip sofralarına misafir olduk" dedi.

‪Munzur Üniversitesi öğrencileri ise İl Başkanı Fatih Tek'den, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için çalışmak için talepte bulundu. Munzur Üniversitesi Elektrik Elektronik Teknikerliği bölümü öğrencilerinden Sedat Mutlu, "Başkanım bizleri İstanbul’a gönderin, İstanbul’da Binali Başkanımız için Tuncelili hemşehrilerimizden ve öğrenci arkadaşlarımızdan oy isteyelim" dedi. İl Başkanı Fatih, öğrencilerle İstanbul'a gideceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı