Kemer Başkan Topaloğlu Ayışığı yolunu inceledi

Başkan Topaloğlu Ayışığı yolunu inceledi

Paylaş
Başkan Topaloğlu Ayışığı yolunu inceledi

Başkan Topaloğlu Ayışığı yolunu inceledi

KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ayışığı yolunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, daha önce birçok sinema filminin çekim yerlerinden ve Türkiye'nin en güzel koylarından olan Ayışığı Koyu'na giden yolda devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Fen İşleri Müdürü Baki Yalın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yolda alt yapı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra 400 metre bisiklet yolu, 650 metre yağmur suyu drenaj hattı, 2750 metre kaldırım, 850 metre bordür, 2000 ton plentmiks, 1400 ton binder asfalt, 1000 ton aşınma asfalt, 8000 metrekare yol, 22 adet dekoratif aydınlatma direğimiz yapılacak. Kemer için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Topaloğlu, "Kemer'imizi daha modern bir hale getirmek için tüm kadromuzla ve tam kapasite çalışıyoruz. Kemer'deki en önemli caddelerden olan Barış Manço Caddesi'ni en kısa sürede halkımızın kullanımına açacağız. Halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Beldibi'nden Çıralı'ya kadar ilçemizin tüm alt yapı, kaldırım ve yol eksiklerini gidereceğiz. Kemerliler bizi izlemeye devam etsin" diye konuştu.

Fen İşleri Müdürü Baki Yalın da çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, yoldaki çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklarını ve Kemerlilerin kullanımına açacaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı