Kemer Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi

Paylaş
Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi

KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 21 Haziran Dünya Müzik Günü dolayısıyla Kemer Belediyesi Gençlik Bandosu'nu ziyaret etti.

Belediye Gençlik Bandosu öğrencileri, Başkan Topaloğlu'nun ziyaretine mini konserle karşılık verdi. Başkan Topaloğlu'nun yanında enstrümanlara gönülden dokunan öğrencilerin heyecan ve azimli oluşları gözlerine yansıdı.

Dünya Müzik Günü dolayısıyla açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kemer Belediyesi olarak müzik olayına başladık. Furkan Üstündağ ile genç çocuklarımıza müzik eğitimi veriyoruz. Müzik eğitimi alan çocuklarımız çok kısa dönem içerisinde birkaç parça şarkı çalmaya başladı. Şu ana kadar 170'e yakın öğrenci başvuruda bulunmuş. Bölgemizde böyle bir işin yapılması ve belediye olarak öncülük yapmamız bizi mutlu ediyor. Emeklerinden dolayı Furkan Üstündağ'a ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kemer Belediyesi Gençlik Bandosu takımı eğitmeni Furkan Üstündağ ise Dünya Müzik Günü'nün ilk defa 1982'de Paris'te kutlandığını hatırlattı. Başkan Topaloğlu'nun kendilerini ziyaret etmesinden memnun olduklarını belirten Üstündağ, "Başkanımızın bu anlamlı günde bizi ziyaret etmesi çok ince bir davranış. Çocuklarımıza verdiğimiz eğitime çok kısa süre içerisinde başladık. Pandemi döneminde müzisyenlerin geçirdiği zor zamanlarda müzisyenlerin ve müziğin insan hayatında ne kadar önemli bir yer kapladığını anlamış olduk. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Müzik, yaşamın bir parçası değil kendisidir'. Bu anlamda çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Başkanımıza da desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı