Kemer Başkan Topaloğlu'ndan çocuklara 'Nutuk'

Başkan Topaloğlu'ndan çocuklara 'Nutuk'

Paylaş
Başkan Topaloğlu'ndan çocuklara 'Nutuk'

Başkan Topaloğlu'ndan çocuklara 'Nutuk'

KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediyeye video gönderen çocuklara Atatürk'ün Nutuk kitabını hediye etti.

23 Nisan'da Kemer'de yaşayan çocuklar Kemer Belediyesi'nin sosyal platformlarına konuk oldu ve seslerini duyurdu. Kemer Belediyesi tarafından etkinliğe katılan çocuklara, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kaleme alınan Nutuk kitabı hediye edildi. Kemer Belediyesi Kültür Salonunda pandemi tedbirleri alınarak düzenlenen programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, meclis üyesi Hasan Ali Acar, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, çocuklar ve aileleri katıldı. Programda konuşan Başkan Necati Topaloğlu, Kemer'de yaşayan ailelerin çocuklarının ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi'ne emanet olduğunu söyledi.

2021-2022 eğitim yılında ana sınıfından 8. sınıfa kadar olan öğrencilerin kullanacakları kırtasiye malzemelerinin belediye tarafından hazırlanmaya başlanıldığını belirten Topaloğlu, "Eğitimde hiçbir şeyden kaçmıyoruz. Daha önce olduğu gibi öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini biz vereceğiz. Daha önce öğrencilerin ücretsiz taşınmasını da yaptık. Bu sene pandemiden dolayı uygulanmadı. Bu sene öğrencilere burs vermeyi planlıyoruz. Daha önce iki defa meclis kararı almamıza rağmen Sayıştay kabul etmedi. Bu burs işini bir şekilde çözeceğiz. Yaptığımız çalışmalar bir şekilde size dönecek. Öğrencilerimize elimizden geldiği kadar destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Program sonrası Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, çocuklarla birlikte Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkı'nda yeni açılan Deniz Kafe'de bir araya geldi. Deniz Kafe'de çocuklara dağıtılan Nutuk kitabını imzalayan Başkan Topaloğlu, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı