İskenderun Başkan Tosyalı'dan Hisarcıkloğlu'na forma

Başkan Tosyalı'dan Hisarcıkloğlu'na forma

Paylaş
Başkan Tosyalı'dan Hisarcıkloğlu'na forma

Başkan Tosyalı'dan Hisarcıkloğlu'na forma

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İSKENDERUN Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na 5 Temmuz İskenderunspor forması hediye etti.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, ile İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyaret etti. Başkan Tosyalı, "Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu belediyemizde ve kentimizde ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduk. Kendisi uzun yıllardır ülke ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında yoğun bir gayret gösteriyor. Kendisine ve TOBB heyetine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HISARCIKLOĞLUNA FORMA
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise İskenderun’da olmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, "İskenderun gerek limanları, gerek sanayisi ve diğer ekonomik değerleri ile ülke ve bölge genelinde önemli bir şehir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na 'İskenderun'a Değer' yazılı 5 Temmuz İskenderunspor forması hediye etti.
Hisarcıklıoğlu ise Başkan Tosyalı’ya TOBB tarafından bastırılan Dede Korkut kitabı hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı