Antalya Başkan Tütüncü esnafı dinledi

Başkan Tütüncü esnafı dinledi

Paylaş
Başkan Tütüncü esnafı dinledi

Başkan Tütüncü esnafı dinledi

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Kalekapısı ve Kazım Özalp Caddesi'nde (Kapalı Yol)esnafı ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların taleplerini dinlemek için Fatih-Meydan hattı arasında çalışan tramvayda yolculuk yaptı. Dokuma durağından tramvaya binen Tütüncü, yolculuk boyunca vatandaşlarla sohbet etti ve şehirle ilgili isteklerini dinledi. Bir belediye başkanının tramvayda yolculuk yapmasından duydukları memnuniyeti dile getiren kent sakinleri, Tütüncü ile yaptıkları tramvay yolculuğunu fotoğraf karelerinde hatıralaştırdı.
KAPALI YOL VE KALEKAPISI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Muratpaşa durağında tramvaydan inen Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Kapalı Yol olarak bilinen Şarampol ve Kazım Özalp caddelerinde ve Kalekapısı bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu. İlgiyle karşılanan Tütüncü, ellerini sıktığı esnafa, hal ve hatırını sordu ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Caddede yürüyen vatandaşlarla sohbet eden ve onların fotoğraf çekilme isteğini de kırmayan Tütüncü, gitarla sokakta müzik yapan bir genci de dinledi.
Başkan Tütüncü, “Her zaman, her yerde hemşerilerimizle hep birlikteyiz. Vakit buldukça da toplu ulaşım araçlarında yolculuk yapıyorum. Hemşehrilerimle güzel anılar biriktirdiğim bu yolculukların tadı bambaşka oluyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı