Antalya Başkan Tütüncü'den Yükseliş'e 3 yatırım müjdesi

Başkan Tütüncü'den Yükseliş'e 3 yatırım müjdesi

Paylaş
Başkan Tütüncü'den Yükseliş'e 3 yatırım müjdesi

Başkan Tütüncü'den Yükseliş'e 3 yatırım müjdesi

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi, ekonomik ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu Dokuma Semti'nde, mülkiyet ile imara ilişkin sorunlarını çözdüğü Yükseliş Mahallesi'ndeki alana cami, kütüphane ve park yapacak. Yükseliş Mahallesi'nde uzun yıllar görüntü kirliliğinin yaşandığı 2 bin 200 metrekarelik alanda çalışmalar başladı.

'40 YILLIK MÜLKİYET SORUNUNU ÇÖZDÜK'

Başkan Hakan Tütüncü, yapımı devam eden park şantiyesindeki çalışmaları Yükseliş Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan ve bürokratlar ile birlikte denetledi. Başkan Tütüncü, "Yükseliş mahallemizin tam da merkezinde, oldukça geniş bir alanda, mülkiyet problemi vardı. Mahalle sakinlerimiz, alandaki tozdan, art niyetli insanların bu alana gelmesinden rahatsızlık yaşıyordu. Bu sıkıntıların çözülmesi gerekiyordu. Alan üzerinde 30-40 yıl evveline dayanan mülkiyet problemlerini çözdük" dedi.

PARK, KÜTÜPHANE VE CAMİ MÜJDESİ

Bu alan için 3 yatırım müjdesi veren Tütüncü, şöyle konuştu:

"Çocuklarımız için bu alana muhteşem bir park yapıyoruz. Çocuklarımızın, hemşerilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri bir mahalle parkı inşa ediyoruz. İmar planında tanımlanmış alanına da güzel bir cami kazandırıyoruz. Üçüncü müjdemiz de kütüphane. Bu bölgede çok fazla öğrencimiz ve gencimiz var. İçerisinde binlerce kitabın olacağı muhteşem bir kütüphaneyi de Yükseliş'e kazandırıyoruz."

MUHTAR AYDINCAN'DAN BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YE ÖVGÜ

Yükseliş Mahallesi Muhtarı Memduh Aydıncan, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Bir dediğimizi iki etmiyor. Yatırımların yapılacağı alanda, uzun yıllar mülkiyet sorunu vardı. Başkanımız, bu sorunu çözdü. Mahalle için çok önemli bir alanının park, kütüphane ve cami yatırımlarıyla güzelleştirilmesinden dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı