Antalya Başkan Uysal, hemşeri dernekleriyle buluştu

Başkan Uysal, hemşeri dernekleriyle buluştu

Paylaş
Başkan Uysal, hemşeri dernekleriyle buluştu

Başkan Uysal, hemşeri dernekleriyle buluştu

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi'nde Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışına katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi'nde geleneksel çiğ köfte günü düzenleyen Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılış etkinliklerine katıldı.

Avrupa'nın en büyük dernekler yerleşkesi olan merkezde Başkan Uysal'ı Adıyamanlılar sürprizle karşıladı. Adıyamanlılar çiğköftenin üzerine Başkan Uysal'ın adını yazdı. Ümit Uysal, dernek üyeleri ve yöneticileriyle selamlaştı, sohbet etti. Başkan Uysal, Adıyaman'ın çiğköftesini, kuru üzümünü ve mert, yiğit insanlarını çok sevdiklerini belirtirken, buradan Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin merkezdeki ofis açılışına katıldı.

Başkan Uysal, açılışta yer alan mahalli müzik topluluğunun söylediği 'Sivas'ın Yolları' türküsüne eşlik etti. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, derneklerin bir amacının da bulunduğu şehre, ülkemize, milletimize ve insanımıza ortak akıl yoluyla katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi'nde bulunan derneklerin üyelerine yönelik etkinliklerin yanı sıra Muratpaşa'ya ve Antalya'ya ilişkin güzel fikirler yürüteceklerinin altını çizen Başkan Uysal, “İnsanlar kendilerine en zıt gibi görünen fikirlerini bile o kadar zıt olmadığı birbirini yakından tanıyarak görecekler. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi, insanları birleştirmenin, bütünleştirmenin bir başka yolu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı