İslahiye Başkan Vural'dan hastalara ziyaret

Başkan Vural'dan hastalara ziyaret

Paylaş
Başkan Vural'dan hastalara ziyaret

Başkan Vural'dan hastalara ziyaret

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Devlet Hastanesi'ni ziyaret edip, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Kemal Vural, beraberindekiler ile Devlet Hastanesini ziyaret etti. Başhekim Dr. Mustafa Yıldız ile kısa süre sohbet ederek hastanene hakkında bilgi alan Başkan Vural, Başhekim Yıldız ile birlikte hastanede tedavileri devam eden hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanede görev yapan doktor ve çalışanlarına çiçek takdim ederek Tıp Bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Kemal Vural, "Hasta olan varsa hal hatırını sormak ve şifa dilemek için her fırsatta hastaneye gelerek hemşerilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Devlet Hastanesi'nde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek hem şifa dileklerimizi ilettik, hem de yardımcı olabileceğimiz konuları kendilerinden talep olarak aldık. Aynı zamanda Doktor ve çalışanlarımızın Tıp bayramlarını kutlayarak hemşerilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı