Kayseri Başkan Yalçın, öğretmenlerle buluştu

Başkan Yalçın, öğretmenlerle buluştu

Paylaş
Başkan Yalçın, öğretmenlerle buluştu

Başkan Yalçın, öğretmenlerle buluştu

KAYSERİ, (DHA)- TALAS Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 'Öğretmen Mesleki Çalışmaları' kapsamında Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.
Başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen programda Başkan Yalçın’ın yanı sıra Talas’ta görev yapmış emekli öğretmenler Mürüvvet Kibaroğlu ve Musa Altınel, halen Süleymanlı Mahallesi’nde görev yapan Milli Sporcu Beden Eğitimi Öğretmeni Muzaffer Bayram ve Talas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Serim, sosyal medya üzerinden kendilerini takip eden öğretmenlerle sohbet etti. Programın moderatörlüğünü yapan Talas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Şerim, Talas’ın bir öğretmen tarafından yönetildiğine vurgu yaparak, "Programımıza katıldığı için Mustafa Yalçın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ne kadar şanslıyız ki bir öğretmen tarafından yönetiliyoruz" dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da aynı zamanda Öğretmenler Günü arefesinde olduklarını ifade ederek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı ve birbirinden değerli öğretmenleri ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.
Programda daha sonra emekli öğretmenler Mürüvvet Kibaroğlu ve Musa Altınel hem mesleki tecrübelerini hem de anılarını paylaştı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı