Erbaa Başkan Yıldırım: Hem hizmet hem de vizyon belediyeciliği yaptık

Başkan Yıldırım: Hem hizmet hem de vizyon belediyeciliği yaptık

Paylaş
Başkan Yıldırım: Hem hizmet hem de vizyon belediyeciliği yaptık

Başkan Yıldırım: Hem hizmet hem de vizyon belediyeciliği yaptık

İbrahim UĞUR/ERBAA, (Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Erbaa ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ''Biz hem hizmet belediyeciliği yaptık hem vizyon belediyeciliği yaptık 17 proje sunduk 14’ünü hayata geçirdik'' dedi.
Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında Erbaa Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yıldırım, Alacabal Mahallesinde miting düzenledi. Mitinge AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Erbaa'da 5 yılda yapılan hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Yıldırım, ''Biz hem hizmet belediyeciliği yaptık, hem vizyon belediyeciliği yaptık. 17 proje sunduk 14’ünü hayata geçirdik. TOKİ konutlarından, çamlığına, Gazi Bulvarından, meydanına, çarşısına biz bu hizmetleri yapmadık mı? Parklar, Bilgi Evleri, Alacabal’da olduğu gibi park da yapıldı. Yine yapılacak. Alacabal’da olduğu gibi. Yine soğuk hava deposu, stadyum, hastane, ilçe tarım binası, adliye, İmbat Deresinin ıslahı biz ve partimiz hizmete sokmadı mı? Biz çalışıyoruz. Biz hizmet üretiyoruz. Biz Erbaa’ya yatırım yapıyoruz. Bizim farkımız bu. Biz dedikodu yapmıyoruz. Biz fitne üretmiyoruz. Biz yalan uydurmuyoruz. Biz hizmetlerimizi, projelerimizi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. İşte AK Parti’nin farkı bu. İşte Hüseyin Yıldırım ve ekibinin farkı bu'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı