Toroslar Başkan Yılmaz, 640 gencin kamp hayalini gerçekleştirdi

Başkan Yılmaz, 640 gencin kamp hayalini gerçekleştirdi

Paylaş
Başkan Yılmaz, 640 gencin kamp hayalini gerçekleştirdi

Başkan Yılmaz, 640 gencin kamp hayalini gerçekleştirdi

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçenin dört bir yanında ve özellikle yüksek kesimli mahallelerde yaşayan 640 gencin kamp hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Toroslar Belediyesi'nin, 'Toroslar İlerle Gençlik Seninle' projesi kapsamında 7-18 Haziran tarihleri arasında 12-16 yaş grubuna yönelik 4 dönem düzenleyeceği gençlik kampının ilk dönemi başladı. Gençlerin eğitim, sosyal, kültürel ve sportif anlamda kendilerini geliştirmeleri, kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla hazırlanan proje kapsamında 320 erkek ve 320 kız olmak üzere toplam 640 genç, denizle, sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturulacak. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, Silifke Kapızlı Maliye Kampı'nda gerçekleştirilen Gençlik Kampı'nın açılış töreni, 160 erkek kampçı gencin katılımı ile yapıldı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte kamp alanını ziyaret ederek, gençleri ilk kamp gününde yalnız bırakmadı ve heyecanlarına ortak oldu.
Burada konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik Kampının düzenlenmesine katkıda bulanan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gençlerin kaliteli zaman geçirmelerinin önemine dikkat çekerek, "Toroslar Belediyesi gençlik kampıyla, gençlerimizin denizle, doğayla, sportif ve sosyal etkinliklerle iç içe, yaşıtlarıyla birlikte zaman geçirmelerini amaçlıyoruz. Her çocuğun kamp deneyimi, onların yaşamının bir parçasıdır" diye konuştu.
Başkan Yılmaz, daha sonra gençlerle kumsalda bir araya gelerek sohbet etti, langırt ve masa tenisi oynadı. Burada, 'Toroslar İlerle Gençlik Seninle' projesi kapsamında gerçekleştirilen gençlik kampı dört dönem halinde düzenlenecek. Gençlik liderlerinin eşliğinde kamp dönemi boyunca gençlere yönelik yüzme, voleybol, futbol, masa tenisi, dart, langırt, mangala, matrak oyunu, halk oyunları, sokak oyunları, el işi çalışmaları, müzik, tiyatro, kişisel beceri sergileme gibi sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı