Toroslar Başkan Yılmaz, düğüne katılıp gelin kuşağı bağladı

Başkan Yılmaz, düğüne katılıp gelin kuşağı bağladı

Paylaş
Başkan Yılmaz, düğüne katılıp gelin kuşağı bağladı

Başkan Yılmaz, düğüne katılıp gelin kuşağı bağladı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, katıldığı düğün töreninde geline kuşak bağlayarak çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Diyarbakır'da Uzman Çavuş olarak görev yapan Ramazan Yakar, Uğur Bal ile hayatını birleştiren yeğeni Yağmur Yakar'ın düğününe katılamadı. Amca Yakar, kendisinden istenen gelin kuşağı bağlama merasimini, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın üstlenmesini istedi. Gelinin babası Zafer Yakar da sosyal medyadan Başkan Yılmaz'a ulaşarak amcanın bu talebini kendisine iletti. Başkan Yılmaz ise genç çifte ve ailelerine sürpriz yaparak, düğünlerine katılıp gelin kuşağını bağladı.
Duygulu anların yaşandığı törende çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, ailelerini tebrik eden Başkan Yılmaz, Türk kültürünün önemli geleneklerinden biri olan kuşak bağlama merasimini vekaleten gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Yağmur Yakar ve Uğur Bal çifti de kendilerini yalnız bırakmayarak sevinç ve heyecanlarını paylaşan Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı