Toroslar Başkan Yılmaz, iş insanlarıyla bir araya geldi

Başkan Yılmaz, iş insanlarıyla bir araya geldi

Paylaş
Başkan Yılmaz, iş insanlarıyla bir araya geldi

Başkan Yılmaz, iş insanlarıyla bir araya geldi

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) konuğu oldu.
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, geleneksel olarak düzenlediği istişare toplantısında 4 merkez ilçe belediye başkanını ağırladı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın da konuk olduğu yemekli toplantıda, Türkiye’nin güvenli geleceği üzerinde uzlaşmanın ve ilerlemenin önemine dikkat çekti. Başkan Yılmaz, “5 yıl önce hepimiz, aynı fikirde, aynı şeyi yapmayı düşünmüş olsak bile yapacağımız tüm işleri, tüm projeleri, kişisel ve ticari olarak pozisyonlarımızı yeni dinamiklere göre oluşturmak mecburiyetindeyiz. MESİAD, Ticaret ve Sanayi Odamız gibi siyaset üstü duran, içinde bulunduğumuz networkun her oyuncusuyla iletişim kurup doğru stratejiler kurma noktasında çaba gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Toplantıda, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş insanları yer aldı. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, geleneksel olarak düzenledikleri bu bulaşmada merkez belediye başkanlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek; “Mersinimiz için bir aradayız. Belediye Başkanlarımız, hizmetlerini anlatacaklar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Soru ve cevap şeklinde devam eden toplanda çalışmalarını paylaşan Başkan Yılmaz, Türkiye’de ilk olarak Çevik Belediyecilik anlayışını benimseyen belediye olduklarına dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı