Alanya Başkan Yücel Mahmutlar ve Kargıcak'taki projelerin startını verdi

Başkan Yücel Mahmutlar ve Kargıcak'taki projelerin startını verdi

Paylaş
Başkan Yücel Mahmutlar ve Kargıcak'taki projelerin startını verdi

Başkan Yücel Mahmutlar ve Kargıcak'taki projelerin startını verdi

ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal donatı alanları ve temel alt yapı projelerinin startını verdi. Aralık ocak ayında başlayacak çalışmalar 2022 yılı sonunda hizmete girecek.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar ile Kargıcak mahallelerinde planlanan yatırımları uygulama alanında inceledi. Başkan Yücel, Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele eden Mahmutlarspor için yapılacak tesisin 2022 yılı Mart ayında tamamlanacağını belirti. Yatırımların Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandığını belirten Başkan Yücel, "Bölgedeki bir diğer eksiklik olan sağlıkla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Sağlık Grup Başkanlığı ekipleriyle birlikte bölgeyi gezdik. Kaymakamımızın da destekleriyle oraya da en kısa zamanda sağlık ocağının temelini atacağız" dedi. Başkan Yücl, Mahmutlar'da Kültür Merkezi ve Düğün Salonu'na 2022 yılında başlanacağını anlattı.
KREŞ VE ETÜT MERKEZİ, SPOR SALONU
Bölgede etüt merkezi, çok amaçlı salon ve kreş projelerinin de 2022 yılında temelinin atılacağını aktaran Başkan Yücel, spor salonu ve futbol sahası için yer tespiti gerçekleştirildiğini dile getirdi.
“YENİ REKREASYON ALANLARI YOLDA"
D-400 Karayolu'ndan Barbaros Caddesi'ne uzanan Yar Deresi kenarında yeni rekreasyon alanını hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Yücel, DSİ ile istişare halinde olduklarını söyledi. DSİ'den gelecek onayın ardından çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan Yücel, "Bölgenin çehresini değiştirecek, vatandaşlarımızın hoş vakit geçirebilecekleri yeni alanlar oluşturacağız" diye konuştu.
“ULAŞIM SORUNUNA NEŞTER VURACAĞIZ"
Mahmutların ulaşım sorununu da Yeni Mahalle'den başlayıp, Cumhuriyet Mahallesi'ne bağlayacak 30 metrelik yol ile çözmeyi planladıklarından bahseden Başkan Yücel, “Bu yolu da kısa zaman içerisinde bitirerek hizmete açacağız. Bu yol, hem üniversitemize hem de temelini atacağımız spor tesislerine bağlanacak. Atatürk Caddesi'ne alternatif paralel bir yol olacak. Bölgenin yol ihtiyacını karşılayacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı