Merkez Başkanlardan yeni yıl mesajı

Başkanlardan yeni yıl mesajı

Paylaş
Başkanlardan yeni yıl mesajı

Başkanlardan yeni yıl mesajı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları yeni yıl mesajı paylaştı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında “Sevinçlerini ve üzüntülerini birlikte paylaştığımız 2019 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek dileğiyle 2020 yılına giriyoruz. 2019 yılı, güzel kentimiz Mersin için kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştürdüğümüz bir yıl oldu. 2020 yılında da Mersin’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi, kalkınması ve bir refah kenti olarak dünyada hak ettiği yeri alması için her zaman ve her platformda işbirliği, koordinasyon ve dayanışma içerisinde tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birliğimizi güçlendirdiğimiz, beraberliğimizi büyüttüğümüz, bağlılığımızı pekiştirdiğimiz bir yıl olması dileğimle, 2020 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve tüm Mersinli hemşerilerime huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle" diye konuştu.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da mesajında, "2020 yılında ülkemiz ve tüm dünyada barışın, hoşgörünün ve sevginin egemen olması, insanların huzur ve refah içinde yaşaması en büyük dileğimizdir. Yeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Umudumuz, hayalimiz ve hedefimiz büyük. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının hayırlara vesile olmasını diler, başta değerli hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim” dedi.
Mersinlilerin yeni yılını kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, "Yeni yılın; ülkemize bolluk, bereket, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyen Gültak; “Gönül belediyeciliği şiarıyla, vatandaşlarımızla birlikte kentimizin ve ilçemizin geleceğini birlikte planlamaya, daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli ve temiz bir kent için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2020 yılının, başta milletimiz olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diler; yeni yılda vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler dilerim" diye konuştu.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Sevginin ve dünya barışının egemen olmasını diliyorum. Hastaların kısa sürede şifa bulmasını diliyorum. Hasta yakınlarına sabır diliyorum. Cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum. Bu olumsuzluklar gidecektir. Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geçeği güzelleştirecek olan bizleriz. Bunun için kimseden yardım beklemek durumunda değiliz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı