Silifke Başkanvekili Altunok, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Başkanvekili Altunok, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Paylaş
Başkanvekili Altunok, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Başkanvekili Altunok, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Atike CEYLAN KAÇARSİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve istekleri dinledi.
Beraberinde MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti Başkanı Mehmet Emin Kurt, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Akça, Erdoğan Özbağ ve Fevzi Menteş’le birlikte Atakent Mahallesi'ne giden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş, esnaflar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Atakent mahallesinde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, özellikle yaz aylarında Atakent’te yaşanan alt yapı sorunu üzerinde karşılıklı görüşmeler yapıldı. Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş, mahallenin deniz sahilinde olması nedeniyle özellikle yaz aylarında nüfusun büyük oranda arttığını belirterek, "Mahallemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin günübirlik ihtiyaçlarının karşılanmasında zaman zaman sıkıntılar yaşamaktayız. Bunların başında içme suyu, sinekle mücadele ve kanalizasyon hizmetleri gelmektedir. Bu hizmetlerin Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütüldüğünün bilincindeyiz. Mahallemizin sorun ve isteklerini Büyükşehir Belediyemize de iletiyoruz. Amacımız halkımıza ve mahallemize gelen misafirlerimize ve turizmcilerimize sağlıklı, huzurlu ve sorunsuz hizmetler sunabilmektir. Yaz aylarında mahallemizin temizliği, işyerlerimizin sağlıklı ve huzurlu ortamlarda hizmet verebilmeleri ile ilgili düzenleme ve çalışmalar sizlerin aracılığıyla sağlıklı bir şekilde halkımıza ve tatilcilerimize ulaşmaktadır. Esnaflarımızla, mahalle halkımızla ve tüm idarecilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürüterek bu sezonu sorunsuz bir şekilde geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanvekili Altunok’ta, belediye olarak her mahalleye eşit hizmetler götürmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Denize sahili olan mahallelerimizde halkımızdan ve muhtarlarımızdan gelen istek ve sorunları belediye olarak değerlendirmeye alıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bu hizmetleri mahallelerimizle ve halkımızla buluşturmaya özen gösteriyoruz. Yaz aylarında yaşanan sorunların çözümü konusunda ise belediyemizin görev ve sorumluluğunda olan hizmetleri sunarken, Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülecek hizmetleri de ilgili birimlere ulaştırıyoruz. Hedefimiz halkımıza hizmet etmektir. Silifke hepimizin güvenli, sağlıklı, huzurlu ve yaşanabilir bir Silifke oluşturma çabalarımızı sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız. Alacağımız ve aldığımız tüm tedbirlerle inşallah sahillerimizde tatile gelen vatandaşlarımız sorunsuz bir sezon geçireceklerdir. Muhtarlarımız, esnaflarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla el ele vererek sorunsuz bir Silifke için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı