Spor Basketbol ligi böyle kondisyon görmedi

Basketbol ligi böyle kondisyon görmedi

Paylaş
Basketbol ligi böyle kondisyon görmedi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde, Gelişim Koleji'ni 118-112 mağlup eden Gamateks Pamukkale Üniversitesi'nde, oyun kurucu Gökhan Şenol, müsabakanın tamamı ve 4 uzatma periyodu boyunca sahadaydı

Gümüşler Spor Salonu’nda oynanan Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Gelişim Koleji maçının normal süresi 77-77 eşitlikle tamamlanırken, her iki ekip de oynanan 3 uzatma sonunda birbirlerine üstünlük kuramadı. Oynanan 4. uzatma periyodunda ise rakibini 12-6 geride bırakmayı başaran Denizli ekibi, 118-112’lik skorla ligdeki 4. galibiyetine ulaştı.

Gamateks Pamukkale Üniversitesi, geçen yıl da Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi çeyrek finalinde Tire Belediyesi ile oynadığı normal süresi 61-61, 4. uzatma bölümü 90-90 berabere biten müsabakayı 5. uzatma periyodunda 104-95 kazanmayı başarmış ve Lefkoşa’daki final grubuna katılmaya hak kazanmıştı.

Denizli temsilcisinde dünkü maçın tamamında süre alan oyun kurucu Gökhan Şenol, karşılaşmayı 25 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle tamamlarken, takımının galibiyetinde önemli bir rol üstlendi.

Takımıyla 7 maçta 16,57 sayı, 3 ribaund ve 4,3 asist ortalamalarıyla mücadele eden Gökhan Şenol, daha önce Best Balıkesir maçını da hiç oyundan çıkmadan tamamlamayı başardı.

'ZOR BİR MAÇ OLDU'

Sezon başında Finalspor’dan Gamateks Pamukkale Üniversitesi’ne transfer olan Gökhan Şenol ise karşılaşmanın 4 kez uzatmaya gittiğini, kendileri için zor geçen müsabakayı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Takım olarak, maç boyunca galibiyete inandıklarını dile getiren Gökhan Şenol, şunları söyledi: "Ligde daha önce Best Balıkesir maçında da oyundan hiç çıkmamıştım.

Ancak dün 60 dakika süren karşılaşma benim için de ilk oldu. Elimden gelen en iyisini yaptım ve başarılı da oldum. Ligin başında iddialı ekiplere karşı zorlu maçlar oynamıştık. Gelişim Koleji bizim hedef maçlarımızdan biriydi. Önümüzdeki maçları da kazanıp bir seri yakalamak ve üst sıralara doğru yükselişe geçmek istiyoruz."

Haberin Devamı

A.A.