Spor Basketbol maçında şok şike iddiası!

Basketbol maçında şok şike iddiası!

Paylaş
Basketbol maçında şok şike iddiası!

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde oynanan karşılaşma için Vestel'in basketbolcusu Alex Gordon bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı

Basketbol Erkekler 2. Ligi Play-Off serisinde Ege temsilcileri Vestel ve Aydem Pamukkale Üniversitesi'ni karşı karşıya getiren son maç öncesi şok gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Ev sahibi Vestel'de Başkan Hayrettin Çelikhisar, maçın başlamasına bir süre kala oyunculardan Gordon ve Enver'i arayarak kadro dışı kaldıklarını bildirdi. Kararın gerekçesi açıklanmadı. Genel Menajer Cüneyt Kendirci ve Antrenör Emre Dağdelen, yönetimin sürpriz kararı nedeniyle maçın oynanacağı Atatürk Spor Salonu'nu terk etti. Vestelli oyuncular derbinin başlamasına 15 dakika kala ısınmaya çıkabildi. Yabancılardan Adeleke de sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

Aydem Pamukkale Üniversitesi Antrenörü Gökhan Taştimur da duruma tepki gösterirken Denizli temsilcisi baştan sona önde götürdüğü maçı 68-56 kazanarak yarı finale yükseldi. Kadro dışı kararlarının Zorlu Holding'in isteğiyle alındığı iddia edildi. Seride ilk maçı Vestel kazanmış, rövanşı son saniyede galip tamamlayan Pamukkale iddiasını son maça taşımıştı.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde oynanan Vestel-Aydem Pamukkale Üniversitesi maçı öncesi takımı Vestel tarafından kadro dışı bırakılan Alex Gordon gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Trendbasket sitesine konuşan Alex Gordon şunları söyledi; “Sezon başından beri elimizden gelen her şeyi yaptık fakat bugün duyduklarımız bizi şoke etti. Başkan bize kadro dışı bırakıldığımızı söyledi, neden diye sorduğumuzda ise kazanmanızı istemiyoruz dedi. Böyle bir olay benim başıma ilk defa geliyor, çok üzgünüm. Artık her şey bitti, bütün emeklerimiz çalındı.”

(Eurosport / DHA)