Türkiye (Son Dakika) Başkomiserden 14'lük turist kıza taciz!

Başkomiserden 14'lük turist kıza taciz!

Paylaş
Başkomiserden 14'lük turist kıza taciz!

İlk ifadesinde “Aşırı alkollü olduğum için odada olanları hatırlamıyorum” diyen iki çocuk babası S.H., daha sonra mahkemeye ek savunma gönderip iddiaları reddetti

Başkomiser S.H., 3 yıl önce seminer için geldiği Antalya’da 14 yaşındaki İngiliz uyruklu C.M.J. adlı kızla otel odasında çırılçıplak yakalandığı iddiasıyla tutuklandı.

Dava konusu olay Antalya’daki lüks bir otelde 14 Kasım 2008’de meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir seminere kursiyer olarak katılan dönemin Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser S.H. (34), seminerin bitmesinden sonra gecenin ilerleyen saatlerinde otelin diskosuna gidip alkol almaya başladı.

Haberin Devamı

YATAKTA ÇIRILÇIPLAK

Diskoda eğlenen tatilci İngiliz bir ailenin 14 yaşındaki kızı C.M.J. ile tanışıp dans eden S.H., disko kapanınca odasına çıktı. Bir süre sonra İngiliz kızın ailesi otelin güvenlik görevlilerine, kızlarının odada olmadığını söyledi.

Otel çevresinde yapılan aramada kız bulunamayınca, güvenlik görevlileri diskoda kızla dans ederken gördükleri Başkomiser S.H.’nin odasına gitti. Kapıyı çalmalarına rağmen yanıt alamayınca, yedek anahtarla odaya giren görevliler, iddialara göre S.H. ile C.MJ.’yi yatakta çırılçıplak halde buldu.

AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kızın ailesi şikâyetçi olmadı, ancak otel görevlileri olayı, emniyet yetkililerine bildirdi. Bunun üzerine S.H. hakkında hem idari, hem de adli soruşturma başlatıldı. Savcılık, S.H. hakkında, ‘çocuğun basit cinsel istismarı’ ve “kişiyi hürriyetinden yoksun” kılma suçlarından 25 yıla kadar hapis istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

Haberin Devamı

İLK CELSEDE TUTUKLANDI

Asliye Ceza Mahkemesi, görevsizlik kararı vererek dosyayı 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk celse 29 Aralık’ta yapıldı. Tutuksuz yargılanan ve ilk duruşmaya katılan Başkomiser S.H., olay gecesi aşırı alkollü olduğunu yineleyerek hakkındaki suçlamaları reddetti. Mahkeme heyeti, suçun niteliği, kaçma şüphesi ve mevcut delil durumunu dikkate alarak S.H.’nin tutuklanmasına hükmetti.

HABERTÜRK