Spor Başladığı gibi bitti: 0-0

Başladığı gibi bitti: 0-0

Paylaş
Başladığı gibi bitti: 0-0

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Eskişehirspor'la Kasımpaşa karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan galip çıkmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0'lik eşitlikle son buldu.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasındaki Eskişehirspor-Kasımpaşa maçının ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 11. dakikada Kasımpaşa atağında Scarione, Eskişehispor savunmasının arkasına koşu yapan Sanharib ile topu buluşturmak istediği sırada kalesini terk eden Boffin, tehlikeyi uzaklaştırdı. 31. dakikada Pereira’nın uzun pasında Eskişehirspor ceza sahası sol çarprazında Babel, topla buluştu. Babel’in şutunda savunmadan dönen topu Adem, Sanharib’e iletti. Sanharib’nin kafa vuruşunda savunma topu çizgiden uzaklaştırdı. 37. dakikada Babel, Kamil’i çalımlayıp Eskişehirspor ceza sahasına girdi. Babel’in sert şutunda kaleci Boffin, topu güçlükle kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına her iki takım da aynı 11'le başladı. İlerleyen dakikalarda iki tarafta da oyuncu değişiklikleri oldu. Ancak bu değişiklikler, skoru değiştirmeye yetmedi. Taraflar, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldılar ve haftayı bir puanla kapattılar.

Maçtan notlar

Siyah-kırmızılı kulübünün, 23 Şubat’taki Medical Park Antalyaspor ile yaptığı Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı tribünlerde sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar yerlerini aldı.

Karşılaşma öncesinde taraftarlar, Eskişehirsporlu futbolcuları tribünlere çağırdı. Stada giremeyen Es-Es taraftarları da takımlarına stat dışından destek verdi. Skorbordan, taraftarlara "küfür etme, ettirme" uyarısında bulunuldu.
Eskişehirspor’da tedavileri süren Diego Angelo ve Dede, Kasımpaşa’da ise Orhan Şam kadroda yer almadı.

Kasımpaşa, Eskişehirspor ile yaptığı son 9 resmi maçta da rakibine üstünlük sağlayamadı. Eskişehirspor da sahasındaki son 6 lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

Haberin Devamı