Manavgat Başsavcı Ramazan Yılmaz'dan tekvandoculara ziyaret

Başsavcı Ramazan Yılmaz'dan tekvandoculara ziyaret

Paylaş
Başsavcı Ramazan Yılmaz'dan tekvandoculara ziyaret

Başsavcı Ramazan Yılmaz'dan tekvandoculara ziyaret

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Avrupa Şampiyonası için Manavgat'ta kamp yapan İşitme Engelli Tekvando Milli Takımı'nı ziyaret etti.
İşitme Engelliler Tekvando Milli Takımı, 9-12 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan İşitme Engelli Tekvando Avrupa Şampiyonası için Manavgat'ta 5 yıldızlı bir otelde kamp yapıyor. İşitme engelli milli tekvandocuları Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, Manavgat Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Ersoy ve Kaymakamlık Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın ile birlikte ziyaret etti.
Ziyarette Avrupa şampiyonası için sporculara başarılar dileyen Başsavcı Yılmaz, "Tekvando milli takımımızı ilçemizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. İçinizde Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu sporcular var. Biz, Avrupa Şampiyonası'nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize gönülden inanıyoruz. Sizin bizleri temsil etmeniz, ay yıldızlı bayrağımız için mücadele vermeniz her şeyden önemlidir. Sizinle gurur duyuyoruz. Müsabakalarınızda da yanınızda olup desteklemek istiyoruz. Bizim yapacağımız ne olursa yanınızdayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı