Spor Batalla atıyor, Bursa kaybetmiyor

Batalla atıyor, Bursa kaybetmiyor

Paylaş
Batalla atıyor, Bursa kaybetmiyor

Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek bir maç eksikle 2. sıraya yerleşen Bursaspor, Arjantinli futbolcusu Batalla'nın gol attığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi

Yeşil-beyazlı takımın sezon başında transfer ettiği, ligin başlarında ilk 11’da şans bulamayan Pablo Martin Batalla, ilerleyen haftalarda kalitesini göstermeye başladı ve takımının başarılı olmasında önemli rol oynadı.

Ligde attığı 8 golle takımının en golcü futbolcusu olan Batalla, rakip fileleri 8 maçta havalandırırken, yeşil-beyazlı takım bu maçlarda 7 galibiyet 1 beraberlik elde etti.

İlk golünü 6. haftada Bursaspor’un deplasmanda 3-1 kazandığı Sivasspor maçında atan Batalla, bir haftalık aranın ardından yine deplasmanda 2-0 kazanılan Manisaspor maçında rakip fileleri havalandırdı.

ZİRVEDE BURSASPOR'UN AYAK SESLERİ

3-2’lik skorla Bursaspor’un yine 3 puanla ayrıldığı Denizlispor maçında da golcü kimliğini konuşturan Arjantinli futbolcu, 10. hafta Bursaspor’un 6-0 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki golüyle bir seri yakalamış oldu.

FENERBAHÇE MAÇINDA DA GOL ATMIŞTI

Bir süre suskun kalan Batalla, 1-1 biten Bursa’daki Trabzonspor maçında gol atmaya yeniden başlarken, Bursaspor’un deplasmanda 3-2 kazandığı Fenerbahçe maçında da attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Bursaspor’un cezası nedeniyle Sakarya’da seyircisinden yoksun çıktığı Sivasspor maçının 3-0 kazanılmasında da Batalla önemli rol oynadı.

Bu maçta bir gol atma başarısı gösteren Batalla, dünkü Kasımpaşar maçında da sahneye çıktı. Takımının ilk golünü atan Batalla, 2-0 kazanılan maçta 3 puanın baş mimarı olurken, yeşil-beyazlı forma altındaki gol sayısını da 8’e yükseltti.

2

Haberin Devamı