Spor Batista, Maradona'ya dava açıyor

Batista, Maradona'ya dava açıyor

Paylaş
Batista, Maradona'ya dava açıyor

Arjantin Milli Takımı eski teknik direktörü Sergio Batista, Diego Maradona hakkında dava açacağını söyledi

Batista, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, kendisini, bazı oyuncuları menajerlerinden aldığı rüşvet karşılığında milli takıma almakla suçlayan Maradona’nın iddialarını yalanladı.

"HİÇBİR ZAMAN RÜŞVET ALMADIM"

Maradona’ya kızgın olduğunu söyleyen Sergio Batista, "Bu iddialar asılsız, bunlar için mahkemeye başvuracağım. Hiçbir zaman menajerlerden rüşvet almadım. Maradona’yı tanırım, onunla çok şey yaşadık, bu nedenle söyledikleri acı verici" dedi.

Batista’dan önce Arjantin Milli Takımı’nın başında olan Maradona, TyC Sports televizyonuna yaptığı açıklamada, menajer Carlos Mac Allister’ın kendisine bazı oyuncuları takıma alması için rüşvet teklif ettiğini söylemişti.

MARADONA KÖTÜ BAŞLADI

Maradona, Mac Allister’ın daha önce Batista ve yardımcısı Jose Luis Brown’a rüşvet verdiğini ileri sürerek, "Biz milli takımın başına geçtiğimizde rüşvet sona erdi" demişti.

Batista, Maradona A milli takımda göreve gelmeden önce 2008’de Arjantin Genç Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapıyordu. 2008 sonunda A milli takımın başına getirilen Maradona, 2010 Dünya Kupası’nın ardından görevinden alınmış, yerine Batista getirilmişti.

Futbolculuk döneminde Maradona ile 1986’da Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin Milli Takımı’nda yer alan Batista, milli takımın başına geçtikten 2 ay sonra görevinden alınmış, yerine Alejandro Sabella getirilmişti.

Haberin Devamı