Türkiye (Son Dakika) "Batman'da küçük çocuğu 27 kişi istismar etti" iddiasına Emniyet'ten açıklama geldi

"Batman'da küçük çocuğu 27 kişi istismar etti" iddiasına Emniyet'ten açıklama geldi

Paylaş
"Batman'da küçük çocuğu 27 kişi istismar etti" iddiasına Emniyet'ten açıklama geldi

"Batman'da küçük çocuğa 27 kişi tecavüz etti" iddiasıyla ilgili Batman Valiliği ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Emniyet açıklamasında "Cinsel taciz olayını bölücü örgütün müzaheretiyle tamamen algı operasyonu üzerinden sosyal medyada dezenformasyon yapan 27 şahıs tespit edilerek adli süreç başlatılmıştır." dedi.

Emniyet'ten yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Haberin Devamı

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; 05/12/2020 tarihinde Batman İli Gercüş İlçesinde meydana gelen cinsel taciz olayını bölücü örgütün müzaheretiyle tamamen algı operasyonu üzerinden sosyal medyada dezenformasyon yapan 27 şahıs tespit edilerek adli süreç başlatılmıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."