Konak Batur: "Çok çalışacağız vatandaşı memnun edeceğiz"

Batur: "Çok çalışacağız vatandaşı memnun edeceğiz"

Paylaş
Batur: "Çok çalışacağız vatandaşı memnun edeceğiz"

Batur: "Çok çalışacağız vatandaşı memnun edeceğiz"

KURBAN Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına devam eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sahada görev yapan çalışanları ile bayramlaştı. Toplu sözleşme sürecinde, emekçilere verdikleri tüm sözleri tuttuklarını belirten Batur, "Çok çalışacağız, vatandaşı memnun edeceğiz" dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hizmet binalarında görev yapan memurlarla bayramlaşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramlaşma programına sahada görev yapan çalışanları ile devam etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan emekçilerle bir araya gelen Başkan Batur, aileleriyle birlikte tüm çalışanlarına iyi bayramlar dileklerinde bulundu. Konak Belediyesi'nde örgütlü Disk'e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No'lu Şube yöneticileri ile sendikanın işyeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı.
Yaptıkları toplu sözleşmede sendikayla olumlu, birbirlerini dinleyerek, anlayarak hareket ettiklerini belirten Başkan Batur, "Sendika Şube Yöneticisi arkadaşlarımızla masa başında her şeyi çözdük. Bundan sonra top sizde, iyi çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, vatandaşı memnun edeceğiz. İktidarın yolu, yerel yönetimlerden geçer arkadaşlar. Sizlere ve bizlere çok büyük görev düşüyor. Her şey güzel olacak, biraz daha fazla çalışacağız, mücadele edeceğiz ve bu mücadelenin sonunda bu ülkenin artık ufku değişecek" dedi,
Bayramlaşma töreninin ardından Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün Yenişehir'de bulunan hizmet binasında Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen yemeğe, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk servis tabağını kendisi hazırlayarak belediye çalışanına ikram etti.

İZMİR, DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı