Spor Bayern Münih-Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bayern Münih-Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Paylaş
Bayern Münih-Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bayern Münih, 12 Mayıs Salı akşamı 21.45'te Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Barcelona'yı ağırlayacak

Bayern Münih ile Barcelona'yı karşı karşıya getirecek zorlu mücadele 21.45'te NTV'den canlı yayınlanacak.

Guardiola'nın öğrencileri, Nou Camp'ta oynanan ilk maçta Luis Enrique'nin çalıştırdığı Bayern Münih'e 3-0 mağlup olmuştu.

NASIL TUR ATLARLAR?


İlk maçta 3-0'lık skor avantajı elde eden Barcelona, her türlü galibiyet, beraberlik ve gol atarak aldığı 3 farklı yenilgilerde (4-1, 5-2, 6-3 gibi) tur atlayan taraf olacak. Bayern Münih'in tur atlaması için mücadeleyi 4 farklı kazanması gerekiyor. 3-0'lık Bayern Münih galibiyetinde ise maç uzatmaya gidecek.

BAYERN'İN BAŞI SAKATLIKLARLA DERTTE

Franck Ribery, Arjen Robben David Alaba ve Holger Badstuber, ilk maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti. Elmacık kemiği kırılan Lewandowski ise ilk maçta özel maskeyle forma giymişti.

"HER ŞEYİ DENEYECEĞİZ"


Finale yükselmek için her şeyi deneyeceklerini belirten Guardiola, "Avrupa'da son 10-15 yılın en iyi takımına karşı 3-0 gerideyiz. Maçta körü körüne ileri ve geri koşmayacağız. Barcelona olağanüstü kontra atak oyuncularına sahip, bundan dolayı çok dikkatli olmamız gerek" ifadelerini kullandı.

BAHİSLERDE FAVORİ BAYERN MÜNİH AMA...

İddaa, maçı Bayern Münih'in galibiyeti için 2.15, Barcelona galibiyeti için ise 2.25 oran belirledi. Ancak Bayern Münih'in tur atlaması için galibiyet yeterli olmayacak. Maçın berabere bitmesi ihtimali için İddaa'nın belirlediği oran 3.40.

Maçı uzatmaya götürecek 3-0'lık Bayern Münih galibiyetini tahmin bahisçiler, 1'e 17 kazanacak.

Haberin Devamı