Spor Bayern Münih Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Bayern Münih Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Şmpiyonlar Ligi'nde bu akşam nefes kesen bir mücadele yaşanacak. Bayern Münih kendi evinde Liverpool'u konuk edecek. İlk maç 0-0 bitmişti, rövanş maçındaki skorun ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu gece iki maç oynanacak. Bu maçlardan bir tanesi Bayern Münih Liverpool arasında oynanacak. Porto, Manchester United, Ajax, Tottenham, Juventus ve Manchester City'nin çeyrek finale yükseldiği turnuvada Bayern Münih ile Liverpool tur mücadelesi verecek. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Bayern Münih Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" diye aratıyor.

Haberin Devamı

BAYERN MÜNİH LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN?

Bayern Münih Liverpool maçı bu akşam saat 23.00'te Allianz Arena'da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

LIVERPOOL ÜSTÜN

Daha önce 9 kez karşı karşıya gelen takımların mücadeleleri 5 kez beraberlikle tamamlanmıştı. Liverpool’un 3 galibiyetine karşılık 1 kez sahadan galibiyetle ayrılabilen Bayern Münih ikili rekabette rakibine yetişmek istiyor.

Bireysel maç istatistikleri göz önüne alındığında iki takım da formda görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ev sahibi ekip Bayern Münih son 10 mücadelesinde sadece 1 kez mağlup olurken Liverpool son 10 haftada hiç kaybetmedi.

EKSİK OYUNCULAR KİMLER?

Alman temsilcisinde kırmızı kart cezası devam eden Thomas Müller, sarı kart cezası bulunan Kimmich ve sakatlıkları süren Robben ile Tolisso sahada yer alamayacak. Deplasman ekibinde cezası oyuncu bulunmazken sakatlıkları devam eden Chamberlain ile Gomez takıma arkadaşlarını sahada yalnız bırakacak.

Haberin Devamı