Spor Bayern Münih'e Skibbe'den tokat

Bayern Münih'e Skibbe'den tokat

Paylaş
Bayern Münih'e Skibbe'den tokat

Bundesliga 27. hafta karşılaşmalarında Bayern Münih, deplasmanda Eintracht Frankfurt'a, maçın son 3 dakikasında kalesinde gördüğü 2 gol ile 2-1 yenildi

Milli futbolcular Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin karşı karşıya geldikleri maçta Miroslav Klose’nin 7. dakikada attığı gol ile Bayern Münih 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, Eintracht Frankfurt ikinci yarıda 87. dakikada Juvhel Tsoumou ve 89. dakikada Martin Fenin ile bulduğu gollerle maçtan 2-1 üstün ayrıldı.

Maçta 90 dakika boyunca oynayan Halil Altıntop, Eintracht Frankfurt’un bulduğu ikinci golün asistini yaparken, Bayern Münih’te Hamit 80. dakikada oyuna girdi.

Bayern Münih’te genç yetenek Mehmet Ekici maça yedek soyunurken, Eintracht Frankfurtlu Avusturya milli takımının Türk kökenli oyuncusu Ümit Korkmaz maça 79. dakikada dahil oldu.

Liderlik yarışında büyük darbe alan Bayern Münih, ligde maç fazlasıyla 56 puanla liderliğini sürdürdü. Schalke 04 ise maç eksiği ile 54 puanla 2. sırada yer alıyor.

WERDER BREMEN 3 PUANI KAPTI

Werder Bremen sahasında Bochum’u 3-2 yendi. Karşılaşmada Werder Bremen’in gollerini 58. dakikada Claudio Pizarro, 65. dakikada Marko Marin ve 81. dakikada Thorsten Frings kaydetti.

Konuk Bochum’un golleri ise 14. dakikada Stanislav Sestak ve 63. dakikada Zlatko Dedic’ten geldi. Werder Bremen’de ilk 11’de yer almayan Mesut Özil, ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

BUNDESLİGA'DA GÜNÜN SONUÇLARI

Eintracht Frankfurt-Bayern Münih: 2-1
FC Nürnberg-Hoffenheim: 0-0
Stuttgart-Hannover: 2-0
Werder Bremen-Bochum: 3-2
Freiburg-Mainz 05: 1-0

Bundesliga’da 27. hafta, bu akşam Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen karşılaşmasıyla devam edecek. Hafta, yarın oynanacak Hamburg-Schalke 04 ve Wolfsburg-Hertha Berlin karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Haberin Devamı