Türkiye (Son Dakika) Bayiye getirilen sıfır otomobili TIR'ın üzerinden çaldı!

Bayiye getirilen sıfır otomobili TIR'ın üzerinden çaldı!

Paylaş
Bayiye getirilen sıfır otomobili TIR'ın üzerinden çaldı!

İstanbul Maltepe'de bir hırsız, TIR üzerinde otomotiv bayii önüne getirilen sıfır otomobili, çalışanların bir anlık dalgınlığından yararlanarak çaldı. Araçla kayıplara karışan hırsızın yakalanması için çalışma başlatılırken, hırsızlık anı kameralara yansıdı

İstanbul Maltepe'deki bir otomotiv bayiine TIR ile getirilen sıfır otomobiller çalışanlar tarafından sırayla TIR'dan indirilmeye başlandı. Otomobilleri TIR'dan indirerek bayiye götüren çalışanların bir anlık dalgınlığından yaralanan hırsız, TIR üzerinde çalıştırıp geri geri kaydırarak indirdiği sıfır otomobille kayıplara karıştı.

İÇİNDE HIZ YAPMASINI ÖNLEYİCİ TAKOZ VARDI AMA...


Hırsızlığı kısa sürede fark eden çalışanlar durumu polise bildirdi. Araç içerisinde az bir yakıt olması ve içerisinde hız yapmasını önleyici bir takoz bulunmasını göz önüne alan ekipler çevrede aracın bulunması için arama çalışması başlattı.



ÖNCE ÇEVREYİ KOLAÇAN EDİYOR


Öte yandan, yaşanan hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde sıfır araçların çekici TIR'ın üzerinde durduğu görülüyor. Bu sırada çevreyi kolaçan eden zanlının TIR üzerindeki bir aracın kapısını açtığı görülüyor. Otomobile binen zanlının sıfır aracı çalıştırıp tırdan indirerek bayi önünden uzaklaştığı kameralara yansıyor.

İHA

Haberin Devamı