Erbaa Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlara zeytinyağlı yaprak sarması

Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlara zeytinyağlı yaprak sarması

Paylaş
Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlara zeytinyağlı yaprak sarması

Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlara zeytinyağlı yaprak sarması

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA)-KURBAN Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için yollara çıkan vatandaşlara Tokat’ın Erbaa ilçesinde İlçe Kaymakamı Bülent Karacan ve Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl zeytinyağlı yaprak sarma ikram etti.
Kurban Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar arife günü D-100 karayolunda yoğunluk oluşturdu. Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ilçe girişindeki uygulama noktasını ziyaret etti. İlçeden geçen D-100 Karayolundaki uygulamada durdurulan araçların sürücülerine ve otobüs yolcularına ilçe protokolü zeytinyağlı yaprak sarması ikram etti.
Yol kontrollerinde vatandaşlara zeytinyağlı yaprak sarması ikram ettiklerini ifade eden Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan "Güzel bir çalışma oldu, güzel bir etkinlik oldu. Bu tür faaliyetlerimiz yine bayram dönüşünde de devam edecek. Amacımız bütün insanlarımızın sağlıklı, huzurlu ve kazasız bir şekilde sevdikleriyle bayramlaşmaya gitmelerini sağlamak. Bunun için de emniyet ve jandarma teşkilatı olarak yoğun bir çalışma halindeyiz" dedi.
Bu uygulamayı bir önceki bayram da yaptıklarını hatırlatan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Bu uygulamada da yaprağımızın tanıtımını yapmak amacıyla bayram sebebiyle memleketlerine dönen vatandaşlarımıza ikram ettik. Yaprağımızın tanıtımına biraz daha katkısı olsun niyetindeydik. Aldığımız tepkiler de çok güzeldi. Erbaa yaprağının kalitesini vatandaşlarımızın verdiği bu tepkiden anlıyorsunuz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı