Türkiye (Son Dakika) Bayram tatilinde trafik kazası bilançosu ağırlaşıyor

Bayram tatilinde trafik kazası bilançosu ağırlaşıyor

Paylaş
Bayram tatilinde trafik kazası bilançosu ağırlaşıyor

Antalya Demre'de, motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. Niğde'de ise kamyonla çarpışan otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Dün saat 17.00'ye kadar yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 69 kişi yaşamını yitirmişti

Antalya'da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 3 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Yuva Mahallesi D400 karayolu üzerinde meydana geldi. Kaş istikametinden Demre yönüne seyreden İsa Bağlı'nın (19) kullandığı 07 ZBN 46 plakalı motosiklet, Kadir Y. yönetimindeki 06 DIM 22 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Bağlı, çarpmanın şiddetiyle yola savruldu. Otomobil ise şarampole devrildi. Kazada, İsa Bağlı olay yerinde hayatını kaybederken, hafif yaralanan otomobil sürücüsü Kadir Y. ile araçta bulunan Eren Y. ve Ramazan E., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavileri yapılan yaralılardan sürücü Kadir Y. polis tarafından gözaltına alındı.

Niğde'de otomobil kamyonla çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Kaza, sabah saatlerinde Niğde-Pozantı karayolu Tepeköy mevkiinde meydana geldi. Mahmut Gönüllü yönetimindeki 42 L 8869 plakalı kamyon, Coşkun Han yönetimindeki 42 FBC 73 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Faik Han, Hatun Boz öldü, sürücü Coşkun Han, Arzu Han ve Arzu Çağla Han ise yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan sürücü Coşkun Han da, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

DHA/AA