Gündem Baz istasyonuna çıkıp eylem yaptı

Baz istasyonuna çıkıp eylem yaptı

Paylaş
Baz istasyonuna çıkıp eylem yaptı

Bolu'nun Mengen İlçesi'ne bağlı Gökçesu Beldesi'ndeki daha önce çalıştığı kömür ocağının sahibinin parasını ödemediğini ileri süren Mehmet Altıntaş, bunu protesto için elinde baltayla baz istasyonuna çıkıp eylem yaptı

Mehmet Altıntaş daha önce çalıştığı kömür ocağının sahibi İ.G.’nin isteği üzerine şirket işlerinde kullanılmak üzere kendi üzerine 3 cep telefonu hattı alındığını, ancak işten çıkıp başka bir kömür ocağında çalışmaya başlayınca patronun bu telefonların faturasını ödemediğini ileri sürdü.

Eski işyerinden 7 bin 500 lira alacağını alamadığını ve kendi üzerine kayıtlı cep telefonlarının 1350 liralık faturası da ödenmeyince yeni işyerinde aylığına haciz konulduğunu ileri süren Mehmet Altıntaş, eski patronu İ.G.’yi protesto etmek için elinde baltayla Gökçesu’daki bir GSM firmasına ait baz istasyonuna çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleriyle itfaiye geldi. Uzun uğraşlardan sonra ikna edilip aşağıya inen Mehmet Altıntaş, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Mengen Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Mutlu YUCA- Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)