Magazin BBG Melih pideci oldu

BBG Melih pideci oldu

Paylaş
BBG Melih pideci oldu

2000 yılında reyting rekorları kıran yarışma programı Biri Bizi Gözetliyor (BBG) sayesinde şöhret olan İzmirli Melih Değirmenci, pideci oldu

2000 yılında Biri Bizi Gözetliyor (BBG)programıyla bir anda ünlü olan Melih Değirmenci, programda birinci olduktan sonra bir albüm, iki dizi, üç televizyon programı yaptı. Ardından müzik eğitimi için Kanada’ya giden Değirmenci, aşçılık okuluna yazıldı. Şu an evli ve bir kız babası olan Değirmenci, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde 9 aydır pide salonu işletiyor ve 20 kişiye istihdam sağlıyor.

Yarışmaya katılmanın da, şu an pidecilik yapmasının da kendi tercihi olduğunu söyleyen Değirmenci “Benim yarışma programında yaptığım ne bir şarkıcılık vardı ne bir sanatçılık vardı, ne bir yazarlık vardı, ne bir dizi oyunculuğu vardı. Ortaya çıkmış bir ürün yoktu. Ben her insanın normal hayatında yapmış oldukları sabah kalkmak, tuvalete gitmek, duş almak, uyumak, yemek yemek gibi eylemleri yaptığım için şöhret oldum. Bu eylemleri yapmak bir şöhret mi getirir? Hayır, bu eylemleri yapmak sadece medyanın gücü ile tanınmışlığınızı artırır. Şöhret ve tanınmışlık da denk değildir. Hayatını yaşadığın için şöhret olmazsın, sadece tanınmışlığın vardır. Ben şöhret olduğumu kabul etmiyorum ama tanınmış bir insanım. Biz herhangi bir şey üretmedik, bunun karşılığında bir şey beklemek de çok mümkün değil” diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı