Magazin 'Bebeğimiz olmasını çok istiyoruz'

'Bebeğimiz olmasını çok istiyoruz'

Paylaş
'Bebeğimiz olmasını çok istiyoruz'

Sevilen şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt'la olan evliliğinden, eleştirildiği tüm konulara açıklık getirdi. "Magazin Meydanı" isimli programa konuk olan Akalın, hamilelik iddialarına yanıt verdi

Çiçeği burnunda evli Demet Akalın, bebek yapıp yapmayacakları konusunda “Bugün midem çok bulandı. Hamile olduğumu sandım ama değilmişim. Buraya bir bebek haberiyle gelmeyi çok isterdim” dedi.

Eşi Okan Kurt’la bebek istediklerini belirten Akalın, bebek çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Okan Kurt’un hayatına girmesinden sonra, yaşam tarzını değiştirdiğini belirten ünlü şarkıcı, pek çok arkadaşıyla Okan Kurt istemediği için görüşmediğini, hatta düğününe çağırmadığını söyledi.

Geçtiğimiz yaz mayo giymeyi bıraktığını belirten Akalın, bunun yanı sıra çok mini kıyafetler giymediğini belirtti.

ELEŞTİRİLERE YANIT

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı sahne polemiklerine de açıklık getirdi. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen bir konserinde güneş şemsiyesi ve ısıtıcı istediği yönündeki iddiaları reddeden Demet Akalın, kuliste tuhaf isteklerinin olmadığının altını çizdi. Sahnede en çok ne kadar kaldığı yönündeki sorulara da cevap veren Akalın, “Dört saat on dakika kaldım sahnede. Bu benim rekorum” dedi.

HÜLYA AVŞAR KONUSU

Geçtiğimiz hafta Magazin Meydanı’na katılan Hülya Avşar’ın pek çok evliliğin ve ilişkinin samimi olmadığına dair açıklamalarına da yanıt veren Demet Akalın, aralarının kötü olduğunu ancak Hülya Avşar’a hiçbir zaman kötü bir söz söylemediğini belirtti.