Magazin 'Bebek sürpriz oldu'

'Bebek sürpriz oldu'

Paylaş
'Bebek sürpriz oldu'

Pop müziğin 'Bebeto' lakaplı şarkıcısı Burak Kut, geçen salı akşamı dünyaya gelen kızıyla ilgili düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı

Eşi Cansen Yeni’yle geçen haftalarda nikah masasına oturan Kut, kızına verecekleri isim konusunda kararsız kaldıklarını söyledi. Kut, “Annesi Aden düşündü, anlamı da cennet bahçesi demek. Cansen’in profesör hocası da, Burak’la Cansen’in kısaltması ‘Bucan’ı önerdi. Şu an iki ismi var fakat biz alelacele doğuma girdiğimiz için kartına da Bebek Kut yazıldı. Bana eğlenceli bir isim gibi geldi, kimbilir belki o da göbek adı olur” dedi.

Doğum haberini aldığı sırada yurtdışında olduğunu belirten Kut, “Doğuma yetişmem çok maceralı oldu. Normalde doğumu 14 Şubat’ta bekliyorduk. Ben uluslararası iş ve müzik fuarı için Güney Fransa’daydım. İlk uçakla Paris’e ordan da İstanbul’a geldim. Yetişemeyeceğim diye çok korktum. Hastaneye yaklaştıkça stresim daha da arttı” dedi.

Normal doğum beklediklerini ancak son anda sezaryene karar verildiğini söyleyen Kut kızını ilk gördüğü anı şöyle anlattı: “Ağlama sesini duyduğum o an her şeyi unuttum. En heyecanlı şey ona seslendiğimde sesime tepki göstermesi oldu. Ağlıyorken sesimi duydu ve sakinleşti.” Kendini çok mutlu hissettiğini belirten Kut, “Manevi olarak kendimi çok yukarda hissediyorum. Babalığı ‘baba’ dediği zaman anlarsınız diyorlar fakat benim için dünyanın en mutlu anı onun omzumda uyuması” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Bebek sürpriz oldu”

Önce bebek sonra nikah modasına uyanlardan olduğu hatırlatılması üzerine Kut, “Cansen’in hamileliği beklediğimiz bir şey değildi. Sürpriz oldu. Nikahın gecikme sebebi de buydu zaten” diye cevap verdi. Yaza doğru düğün yapacaklarını belirten şarkıcı, “Bebek biraz kendine gelsin, o da aramızda bulunsun istiyorum” şeklinde konuştu.
Bebeğin kordon kanının saklandığını belirten Kut “Biz iyi oldukça o da iyi olacaktır. Annesi de ben de artık onun için daha çok çalışacağız” dedi.