Aksaray Bebek taksi

Bebek taksi

Paylaş
Bebek taksi

Bebek taksi

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediyesi, yeni doğum yapan anne ile bebeklerini hastaneden alıp, evlerine taşımak için ücretsiz bebek taksi projesini uygulamaya başlattı.
Sosyal belediyecilik alanında çeşitli projeleri hayata geçiren Aksaray Belediyesi yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yapan anne ile bebekleri, 'Bebek taksi' adı verilen araçla hastaneden alınıp, evlerine bırakılacak.
Belediye Başkanı Evren Dinçer “İnsan odaklı yönetim anlayışımızla çıktığımız hizmet yolculuğunda, vatandaşlardan da gelen talepler doğrultusunda, doğum yapan annelerimize destek olmak istedik. Aksaray Belediyesi bünyesinde ilk kez hayata geçirdiğimiz Bebek taksi uygulamasıyla, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan tüm anneler belediyemize başvurduğu takdirde, doğum sonrası hastaneden evine güvenli, rahat ve ücretsiz bir şekilde ulaştırılacak. Bebek taksiyi kullanan annelerimize yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarını giderecek bir “Hoş Geldin Bebek Paketi” de hediye edilecek. Annelerimizin her zaman yanlarında olacağız.''dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı