Yaşam Bebekler birincilik için emekledi

Bebekler birincilik için emekledi

Paylaş
Bebekler birincilik için emekledi

Sakarya'nın Erenler ilçesindeki alışveriş merkezinde düzenlenen yarışmada 13 bebek, şampiyon olmak için emekledi

Ada Center Alışveriş Merkezi’nde 8-9, 10-11 ve 12-13 ay kategorisinde mücadele eden bebekler, 15 metre uzunluğundaki parkuru birinci sırada tamamlamak için mücadele etti.

Haberin Devamı

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği ve çocuklarının başarısı için gayret gösterdiği yarışmada 8-9 ay kategorisinde Ceylin Sevgi, 10-11 ay kategorisinde Kaan Sevgi ve 12-13 ay kategorisinde Ömer Kerem Dündar birinci oldu.

Yarışmada birinci olan bebeklerin ebeveynlerine Adapazarı’ndaki bir otelde 2 kişilik akşam yemeği ve bebek malzemeleri hediye edildi.

ASKER BABASI İÇİN YARIŞTI

8-9 ay kategorisinde birinci olan Ceylin Sevgi’nin annesi Meryem Sevgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğunun yarışmayı kazanmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ceylin’in babası askerde. Kızım babası için yarıştı. Kızım yarışmaya hazırlandı ve kazandı, çok mutluyum" dedi.

11 ay kategorisinde birinci olan Kaan Sevgi’nin annesi Sevtap Sevgi de oğlunun yarışmada birinci gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Kaan elmayı çok seviyor. Onun dikkatini çekip birinci gelmesini sağlamak için ona elma uzattım. O da birinci geldi. Birinci olduğu için çok mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı

(A.A)