Magazin Bebekler çift yumurta ikizi

Bebekler çift yumurta ikizi

Paylaş
Bebekler çift yumurta ikizi

Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak'tan hamile kalan Tuba Büyüküstün, ayrı yumurta ikizleri dünyaya getirecek. Çift bu ay sonunda yurtdışında evlenecek

Geçen yıldan beri beraber olduğu “Gönülçelen” dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak’tan hamile kalan Tuba Büyüküstün ayrı yumurta ikizleri dünyaya getirecek. Büyüküstün’ün hamile olduğu iddiasını önceki hafta habershow.com gündeme getirdiğinde ünlü yıldızı tanıyan herkes çok şaşırmıştı.

Konuyla ilgili bir süre sessizliğini koruyan Büyüküstün ve Saylak daha sona yakın çevresine ikiz bebek beklediklerini itiraf etti. Hamileliği 3 aya yaklaşan Büyüküstün, yurtdışı tatili sırasında yaşadığı mide bulantılarının ardından sevgilisiyle doktora başvurdu ve yapılan kontrollerde hamile olduğunu, üstelik bebeklerin de ayrı yumurta ikizi olduğunu öğrendi.

“Ihlamurlar Altında”, “Asi” ve son olarak “Gönülçelen” nedeniyle 6 yıldır ara vermeden çalıştığı için bu yıl dizi yapmama kararı alan 29 yaşındaki Büyüküstün, sevgilisiyle bebeğini dünyaya getirmeye karar verdi. Hemen evlilik hazırlıklarına başlayan Büyüküstün anne ve babasından onay aldı. Çift bu ay sonu yurtdışında nikâh masasına oturacak.

Büyüküstün geçen yıl verdiği bir röportajda “Genç yaşta anne olmak isterdim. Tabii çocuk yapacağım erkek çok önemli. Birlikte olduğum adam için daha ilk başta ‘Acaba ben bundan çocuk ister miyim?’ diye kendime sorarım. Kararım olumsuzsa, o ilişki uzun sürmez” demişti. Şu günlerde tatil yapan çiftten Saylak, nikâh sonrası İstanbul’a dönecek ve Gold Film’in “Sensiz Olmaz” dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın kocasını canlandıracak.

MİLLİYET

Haberin Devamı