Türkiye (Son Dakika) Bebeklerini fare zehri ile öldürüp yaktılar

Bebeklerini fare zehri ile öldürüp yaktılar

Paylaş
Bebeklerini fare zehri ile öldürüp yaktılar

Sivas'ta bir vahşet yaşandı. Muharrem-Teman Özçelik çifti, daha 2 günlük olan adı konulmamış erkek bebeklerine fare zehri verdi ve sonra da benzin döküp yaktı

Sivas’ın Divriği ilçesinde 13 Mayıs 2013’te 2 günlük olan adı konulmamış erkek bebek, kamyon şoförlüğü yapan babası Muharrem Özçelik (32) ile eşi Teman Özçelik (24) tarafından önce fare zehri verilip daha sonra ilçe yakınlarında bir araziye götürülerek üzerine benzin dökülüp yakılarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Yanık haldeki cesedin görülerek jandarmaya haber verilmesiyle ortaya çıkan olayın ardından Muharrem ve Teman Özçelik çifti tutuklandı. Çift hakkında Sivas 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’çocuğu, beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme’ suçlamasıyla dava açıldı. Dava duruşmalarında birbirlerini suçlayan çiftten Muharrem Özçelik dünkü duruşmada herhangi bir şey söylemezken Teman Özçelik “Pişmanım” dedi.

Mahkeme sanık çifte, ayrı ayrı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi. Mahkeme çiftin cezasında herhangi bir indirimde bulunmadı.

DHA