Türkiye (Son Dakika) Bebek'te 100 bin TL'lik kasa soygunu

Bebek'te 100 bin TL'lik kasa soygunu

Paylaş
Bebek'te 100 bin TL'lik kasa soygunu

Beşiktaş Bebek'teki bir eve giren 3'ü kadın maskeli 5 soyguncu, içerisinde yaklaşık 100 bin TL değerinde altın ve saatlerin bulunduğu kasayı alarak kayıplara karıştı

Olay, saat 16.00 sıralarında Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Çatal Cam Sokak’ta bulunan Bulut apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, apartman önüne lüks bir otomobil ile gelen 3’ü kadın maskeli 5 soyguncu, binanın 3.katındaki Kendo (kılıç kullanma sanatı) hocası İmren İpek’e ait daireye, evde kimsenin bulunmadığı bir sırada girdi.

Soyguncular, daha sonra içerisinde yaklaşık 100 bin TL değerinde altın ve saatlerin bulunduğu öğrenilen kasayı alarak, binanın 3.katından aşağı indirdi. Bu sırada apartman görevlisinin durumu fark etmesi üzerine maskeli 5 kişi, kasayı hemen araca yükledi. Olay yerinden otomobille hızla uzaklaşan soyguncular, kaçarken sokak içerisinde bulunan bazı araçlara da çarparak zarar verdi.

DAİREDE İNCELEME YAPILDI


Soygun sonrası apartmana gelen olay yeri inceleme ekipleri, binanın 3.katındaki dairede ve bina içerisinde incelemelerde bulundu. Ekipler, çevrede delil toplayıp görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Uzay KESMEN / İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı