Gündem Bedelli askerlik celp dönemleri ne zaman belli olacak? 4. celp dönemi tarihi belli oldu!

Bedelli askerlik celp dönemleri ne zaman belli olacak? 4. celp dönemi tarihi belli oldu!

Paylaş
Bedelli askerlik celp dönemleri ne zaman belli olacak? 4. celp dönemi tarihi belli oldu!

Bedelli askerlik 4. celp döneminin ne zaman belli olacağı uzun bir zamandır araştırılıyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlikteki celp dönemlerinin tarih aralığını açıkladı. İşte 4. celp dönemi tarihi...

Bedelli askerlik başvuruları tamamlandı. 660 bin kişi bedelliden yararlanmaya hak kazandı. Yüz binlerce kişi bedelli askerlik celp dönemlerini araştırmaya başladı. Özellikle 4. celp döneminin ne zaman belli olacağı araştırılıyordu ki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, celp dönemlerinin tarih aralığını açıkladı.

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN?

Bakan Hulusi Akar, geçen hafta yaptığı açıklamada Bedelli askerlik eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç aralık ayının başında tamamen açıklanacağını belirtmişti. Akar bugün yaptığı açıklamada "Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek." dedi.

7 KASIM 2018: BAKAN AKAR'DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI:

"Bedelli askerlikte 633 bin 844 vatandaşımız müracaatlarını tamamladı, paralarını yatırdı ve eğitim konusunda planlamaya dahil edildi. Bedelli askerlik eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç aralık ayının başında tamamen açıklanacak."