Dünya Bekaretini internetten satışa çıkardı

Bekaretini internetten satışa çıkardı

Paylaş
Bekaretini internetten satışa çıkardı

İngiltere'de Elizabeth Raine isimli genç bir kız kendi adına açtığı internet sitesinden bekaretini satılığa çıkardı. Genç kız açık artırma usulü yapılan satış işlemi sonunda en yüksek ücreti ödeyen kişiyle birlikte olacak

İç çamaşırlarıyla lüks bir suitte çekilmiş birçok fotoğrafının bulunduğu internet sayfası üzerinden kendine satışa çıkaran Elizabeth Raine’in yüzü hiçbir fotoğraf karesinde görünmüyor. Sitede kullandığı Elizabeth Raine isminin gerçek adı olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bekaretini online olarak satışa çıkaran genç kızın hedeflediği miktarsa 250 bin pound yani yaklaşık 925 bin lira…

Genç bayan “Umarım 250 bin pound verebilirsiniz” yazdığı satış ilanında bekaretini satacağı o gece için uyarıyor “aşk bu buluşmanın bir parçası değil”… 27 yaşındaki Elizabeth Raine söz konusu randevunun 12 saat süreceğinin de garantisini veriyor.



Bekaretinden vazgeçmek için başka herhangibir yol olduğuna inanmadığını söyleyen Elizabeth Raine’in bu davranışını ailesi ve yakınları bir skandal olarak görüyor.


İlanda oldukça ilginç bir ayrıntı da var. Tıp öğrencisi olan Elizabeth Raine bekareti karşılığında alacağı ücretin yüzde 35’ini İngiltere’de eğitimini karşılamakta zorlanan gençkızlar için bir bağış gibi kullanacağını belirtiyor.

Elizabeth Raine’den önce 8 kadının daha bekaretini para karşılığında sattığı dünyada bilinen örnekler… Ancak internet üzerinden bu derece bir reklamın söz konusu olduğu bekaretini satışa çıkarma olayı eşine az rastlanan bir durum….

Haberin Devamı