Gündem Bekçilik sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Ne zaman açıklanacak?

Paylaş
Bekçilik sınav giriş belgesi yayımlandı mı? Ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sınavı 9 gün sonra gerçekleşecek. On binlerce bekçi adayı sınav hazırlıklarını sürdürürken sınav giriş belgesi için sabırsız bir bekleyiş söz konusu... Polis Akademisi daha önce yayımladığı duyuruda sınav giriş yerlerinin ne zaman belli olacağını duyurmuştu. Peki, Bekçilik sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sınavı günü yaklaşıyor. Bekçi adayları sınava hazırlanıyor. On binlerce kişi sınav giriş belgelerinin ne zaman erişime açılacağını sorguluyor. Şu sıralar sıkça yöneltilen soru "Sınav yerleri ne zaman belli olur?" şeklinde...

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN?

2019 1. Dönem ve 2. Döenm Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında 15-29 Nisan 2019 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü 2019 1. Dönem ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı” yapılacaktır. 1. Dönemler saat 09.00'da, 2. Dönemler saat 14'te sınava girecekler. Sınav giriş belgesi ise 5 Temmuz'da açıklanacak.

2019/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ YAZILI SINAV DUYURUSU

2019/2. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ YAZILI SINAV DUYURUSU