Serik Bekir Akkaş'ın adı parkta yaşayacak

Bekir Akkaş'ın adı parkta yaşayacak

Paylaş
Bekir Akkaş'ın adı parkta yaşayacak

Bekir Akkaş'ın adı parkta yaşayacak

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - TEDAVİ gördüğü hastanede yaşamını yitiren Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) Bölge Müdürü Bekir Akkaş'ın adı, Serik'te bir parka verildi.

Belek bölgesinin duayen turizmcilerinden BETUYAB Bölge Müdürü Bekir Akkaş, yaklaşık bir yıl önce yakalandığı hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi. Bekir Akkaş'ın adı, Belek Mahallesi Turizm Caddesi'ndeki bir parka verildi. Park açılışında konuşan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, "2002- 2004 yılları arasında yönetim kurulu başkanımız olarak da görev yapan kıymetli büyüğümüz Bekir ağabeyimiz çok değerli bir insandı. Böyle bir değeri kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vefatı sonrasında camiamızdaki dostlarımızın önerisi ile ismini yaşatmak için Serik Belediyesi'ne başvuru yaptık. Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan bey de talebimizi sıcak karşılayıp, meclise taşıdı. Ve bu parka isminin verilmesi kararı çıktı. Bu karardan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Parkın açılışına, eşi Yurdanur Akkaş, oğulları Barış ve Batuhan'ın yanı sıra AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ve turizmciler katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı