Gündem Belediye Antalya Aksu'daki bütün barları kapattı

Belediye Antalya Aksu'daki bütün barları kapattı

Paylaş
Belediye Antalya Aksu'daki bütün barları kapattı

Antalya'nın Aksu ilçesindeki bar, pavyon, müzikhol, gece kulübü gibi alkollü eğlence mekanları, belediye tarafından kapatıldı

Eczacılık yaptığı Aksu İlçesi’ne 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Halil Şahin, barlarla ilgili ilçe sakinlerinden çok fazla şikayet aldıklarını söyledi. Bu barların aynı zamanda ruhsatlarının da olmadığını belirten Başkan Şahin, "İlçe merkezindeki bu barlarla ilgili sürekli şikayet vardı. Zaten ruhsatları da yoktu. Bu nedenle gereken yapıldı" dedi.

Haberin Devamı

Başkan Şahin, ilçedeki tüm barların kapatıldığına ilişkin iddialarla ilgili olarak da "Kaç barın kapatıldığını bilmiyorum. Ruhsatsız olanlarla ilgili gerekenler yapıldı" dedi. Başkan Şahin, "Ruhsatlı olan bar var mı" sorusuna ise "Ben barların hesabını tutmuyorum" karşılığını verdi.

Ayrıca barların yakınlarında sağlık merkezleri ve okulların da yer aldığını belirten Şahin, "Barların bulunduğu bu yerlerde sabaha kadar silah sıkılıyor. Onun yanında kavga dövüş ortalığı götürüyor. Yıllardır böyle bir ortam vardı. Kepazelik yani" dedi.

BUGÜNE KADAR GÖZ YUMULMUŞ

Şahin, "Oradaki vatandaşlar yıllardır ’ne olacak ne olacak’ diyordu. Tabi birileri bunlardan nemalanmış büyük bir ihtimalle ve göz yumulmuş. Şu anda biz halk ne istiyorsa onu yapıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Mustafa KOZAK / DHA